Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Януковичу "вилизали" трасу "за недорого"

Четвер, 26 серпня 2010, 10:08

Ремонт траси, що веде до резиденції президента Віктора Януковича "Межигір'я", закінчили до Дня Незалежності.

Про це пише газета "Сегодня".

"Зараз встановлюємо лише нові дорожні знаки. Протягом тижня все закінчимо", - розповів нам виконроб Вишгородського ДЕУ Микола Петькун.

"Такого рівня доріг у країні тепер дві: траса до аеропорту "Бориспіль" і 8 кілометрів дороги до Вишгорода", - повідомляє видання.

"Як розповіли нам шляховики, тут поклали надміцний асфальт, який може прослужити взагалі без ремонту до 15 років, хоча звичайні дороги - приблизно вдвічі менше", - йдеться у публікації.

Крім того, встановлено європейське освітлення, яке дозволяє бачити вночі майже як удень. Протягом практично всього шляху по узбіччях траси шляховики прибирають навіть дрібне сміття: папірці, листя.

"За день доводиться проходити пішки близько 7 кілометрів. Сміття з узбіч збираємо у великі мішки, а потім вантажимо їх на вантажівку", - розповіла працівник Вишгородського ДЕУ Наталя.

Глава Укравтодору Володимир Демішкан повідомив, що ремонт ділянки обійшовся близько 50 мільйонів гривень. У той же час, за словами глави Київавтодору Георгія Глинського, на ремонт доріг у Києві на весь 2010 рік було виділено 69 мільйонів гривень.

"50 мільйонів - це вартість ремонту 16 кілометрів дороги: 8 кілометрів - в один бік і стільки ж - в інший. Тобто один кілометр туди і назад обійшовся близько 6 мільйонів гривень", - заявив Демішкан.

"Це не дорого, нормальна сума для такого ремонту. Що стосується термінів, то робили дороги і швидше", - відзначив він.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...