Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Герман: журналістів відвезуть в резиденцію Януковича колись потім

П'ятниця, 27 серпня 2010, 10:32
Поїздка журналістів у резиденцію Віктора Януковича "Межигір'я" "колись відбудеться".

Про це заявила заступник глави адміністрації президента Ганна Герман в інтерв'ю газеті "Сегодня".

"Треба радитися з президентом, коли він зможе прийняти стільки гостей. Це я була проти того, щоб імпровізовано їхати у Межигір'я", - сказала вона.

Як відомо, під час прес-конференції 4 червня Януковичу було поставлено запитання щодо відчуження державної резиденції "Межигір'я" та його нереагування на чисельні журналістські розслідування.

Президент висловив готовність одразу після прес-конференції показати журналістам власність, яка належить йому в "Межигір'ї". Однак пізніше з невідомих причин цей захід було скасовано.

"Такий візит не можна організувати за півгодини. Хоча б тому, що ми не могли привезти журналістів, а потім сказати: "Вибачте, через п'ять хвилин ви повинні піти". Треба, щоб у президента був час. Але думаю, колись ця поїздка відбудеться ", - сказала Герман.

Крім того, відповідаючи на питання щодо кортежу і охорони Януковича, чиновниця заявила: "Всі президенти світу мають дуже потужну і сувору охорону".

"У охорони є свої інструкції, правила безпеки, і президент не може тут диктувати свої умови. Це стосується і кортежу, і охорони. Повірте, це важко постійно жити з охороною, але є речі, яким потрібно підкоритися", - зазначила вона.

Відповідаючи на питання, чому Янукович з моменту інавгурації жодного разу не з'являвся на офіційних заходах разом зі своєю дружиною Людмилою, Герман сказала: "У нас не прийнято обговорювати особисті справи президента".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування