Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На YouTube подали в суд за танці Януковича

П'ятниця, 27 серпня 2010, 16:24

Компанія "Ньюс медіа Руc" подала в суд на корпорацію Google і належний їй сайт YouTube за ролик зі святкуванням дня народження Віктора Януковича.

Про це повідомляє Лента. Ру з посиланням на РІА Новости, яке цитує представника Арбітражного суду Москви.

Видавничий дім вимагає від відповідачів 1 мільйон рублів за розміщення на YouTube відеоролика, знятого кореспондентом Life News.

Ролик, на якому добре видно танцюючого Януковича і гостей його свята, доступний на сайті дотепер. Позивач не вимагає припинити його демонстрацію, а лише націлений на одержання компенсації.

"Я не проти того, щоб ролик там висів, якщо я як правовласник буду одержувати за це гроші. Якщо не хочуть платити самі, будемо одержувати плату через суд", - заявив виконавчий директор "Ньюс медіа Рус" Ашот Габрелянов.

Він відзначив, що ролик зібрав "величезну кількість переглядів", причому власники сервісу супроводили його комерційною рекламою.

"Виходить, що ми витратили купу грошей, відправивши свого журналіста у відрядження, а YouTube, не витративши ні копійки, не соромиться заробляти на нашому ролику, навіть не поставивши нас до відома", - додав Габрелянов.

"Ньюс медіа Рус" володіє газетами "Життя", "Твій день" і інтернет-виданням Life News.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування