Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Тимошенко бояться, що ЦВК пустить на вибори фальшивки

Середа, 15 вересня 2010, 14:30

БЮТ попереджає, що у середу на засіданні ЦВК можуть прийняти списки від підставних організацій "Батьківщини".

Про це заявив нардеп Сергій Власенко.

У середу після 16 години Центральна виборча комісія на своєму засіданні розгляне питання утворення територіальних виборчих комісій для роботи на місцевих виборах 31 жовтня.

"Члени ЦВК мають намір зареєструвати нелегітимні списки осіб, поданих від імені "Батьківщини" виключеними з партії за зраду представниками", - зазначають у "Батьківщині".

"Це ключове для ЦВК засідання, на якому демократія або переможе, або помре", - заявив Власенко. 

"Якщо ЦВК прийме списки "Батьківщини" від зрадників Майбоженка та Деньковича, яких вже давно виключили з партії, на демократії можна ставити хрест. Це означатиме, що влада повністю усуне Львівську та Київську обласні парторганізації від участі у виборах, а сотні тисяч українців будуть позбавлені права вибору", - наголосив Власенко.

Як відомо, Львівська та Київська обласні організації "Батьківщини" згідно зі статутом партії обрали нових керівників. Однак обласні управління юстиції за дорученням з Міністерства юстиції та адміністрації президента відмовляються реєструвати зміни.

Всупереч Конституції, влада через підконтрольні суди визнає легітимними керівниками виключених з партії осіб, які абсолютно незаконно формують паралельні списки кандидатів у депутати та членів територіальних виборчих комісій.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування