Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

БЮТ ледь не побився з регіоналами, які хотіли бути першими на виборах

Четвер, 30 вересня 2010, 15:31
 

БЮТ звинувачує Партію регіонів у незаконній спробі забезпечити собі перший номер у виборчих бюлетенях.

"Регіональні осередки Партії регіонів отримали з центру вказівки будь-що забезпечити собі перший номер у виборчих бюлетенях. При цьому їм протизаконно допомагають голови територіальних виборчих комісій", - йдеться в заяві.

Як відомо, відповідно до законодавства, перше місце у виборчому бюлетені дістає та партійна організація, яка першою подає списки кандидатів до виборчої комісії.

"Так, у Дніпропетровську міська організація "Батьківщини" першою прибула під двері ТВК. Представники політичних партій склали список черговості. Партія регіонів опинилася 5-ою, і її представник скріпив складений список своїм підписом. Утім, пізніше в той же день голова міської ТВК надав невідомо ким складений новий список, в якому "Батьківщина" виявилася вже третьою", - зазначають соратники Тимошенко.

За їх словами, реєструвати документи ТВК почала лише на наступний день.

"Попри те, що представники "Батьківщини" провели ніч під дверима комісії, на ранок виявилося, що ТВК вже опрацювала списки Партії регіонів, Народної партії та КПУ. Тобто документи від партій провладної коаліції прийняли з чорного входу", - наголошується в заяві.

"Регіонали" у Житомирі ледь не влаштували бійку, коли дізналися, що першими чергу на реєстрацію зайняли представники "Батьківщини". Група депутатів облради від Партії регіонів ультимативно вимагала від БЮТівців поступитися місцем у черзі, мотивуючи це тим, що "першою має бути партія влади", - зазначають соратники Тимошенко.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: