Потрібна Конституція, яка не дозволить ламати країну - Тимошенко

Субота, 4 вересня 2010, 00:37
Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко вважає необхідним підготувати і ухвалити новую редакцію Конституції.

"На будь-яких наступних виборах нам потрібно, нарешті, обирати не обличчя... навіть не лідерів", - заявила вона в ефірі "Шустер Live".

"Нам один раз треба набратися мужності і не під Ющенка, не під Януковича, не під Тимошенко, зробити ту Конституцію, яка не дозволить більше, хто б не прийшов - поганий або гарний, з освітою або без освіти, патріот, або не патріот - щоб ніхто не міг ламати країну під себе", - сказала Тимошенко.

"Потрібно зробити проект Конституції, після прийняття якої не поміняється жодна кома і літери, прийняти пакет ключових законів, і один раз зробити так, щоб хто не прийшов, якщо він бере щось нечесно, щоб він відповідав не тоді, коли йде в опозицію, а коли ще при владі", - заявила вона.

Лідер "Батьківщини" також вважає, що нова Конституція повинна передбачати норму про можливість позачергової зміни влади.

"Якщо ми подивилися через рік, хто прийшов в уряд чи на посаду президента, абсолютно не придатний, то треба не через п'ять років міняти, а міняти якомога швидше. У нас не має п'ять років, потім ще п'ять років... А потім все життя закінчується", - сказала Тимошенко.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: