ТИМОШЕНКО: СБУ НАКАЗАЛИ КИНУТИ МЕНЕ ДО В'ЯЗНИЦІ

Понеділок, 11 жовтня 2010, 16:53


Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко заявляє про переслідування її особисто та членів її команди з боку Служби безпеки України.

Про це вона заявила в інтерв'ю німецькому виданню "Frankfurter Allgemeine", повідомляє сайт Тимошенко.

"СБУ отримала завдання до квітня 2011 року кинути мене до в'язниці", - стверджує Тимошенко

"Мене постійно переслідує невідоме авто. Його номер офіційно не зареєстрований. Я переконана, що наші розмови по мобільному також прослуховуються", - заявила вона.

Однак Тимошенко запевнила, що команді президента Віктора Януковича не вдасться її залякати.

"Я можу боротись зі своїм страхом. Я залишусь в країні і нікуди не втечу", - заявила вона.

"Я - православна, моя родина також православні. Я вірю в Бога, я вірю в мою країну, і я вірю, що ми здатні щось змінити", - додала лідер "Батьківщини".

Водночас, Тимошенко стверджує, що влада Януковича чинить "політичні репресії" щодо членів її команди.

"Лише в Криму проти членів нашої партії відкрито понад 15 справ, в Луганській області - 17", - повідомляла лідер "Батьківщини".

"Крім того, на мерів, які опираються, тиснуть, щоб вони вступили до Партії регіонів. В Кам'янці-Подільському мера змусили вийти з нашої партії. Йому сказали: якщо ти вийдеш з партії, ми залишимо тебе в спокої. Він так і зробив, але все ж таки висунув свою кандидатуру на виборах, і одразу проти нього відкрили справу", - сказала Тимошенко.

Крім того, вона нагадала про справи колишнього голови митниці Анатолія Макаренка та колишнього заступника голови НАК "Нафтогаз України" Ігоря Діденка, які досі знаходяться під вартою.

"Це - удар по нашій партії. Обидва затриманих... належать до нашої команди. Обидва вже сто днів знаходяться у в'язниці - і це пряме порушення закону", - стверджує Тимошенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...