Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Яценюк почув, як його "Фронту" оголосили війну

Понеділок, 11 жовтня 2010, 16:58
Виборчі комісії по всій Україні з порушеннями відмовляють в реєстрації або знімають з реєстрації представників "Фронту змін".

Про це заявив лідер партії Арсеній Яценюк під час спілкування з мешканцями міста Красноармійськ Донецької області, де було скоєно напад на офіс "Фронту змін".

"Передвиборчі новини перетворилися на кримінальну хроніку. Погрожують людям, трощать офіси, грубо фальсифікують документи на виборчих дільницях та у виборчих комісіях. По всій країні воюють із "Фронтом Змін", - сказав Яценюк.

Він підкреслив, що Донецька область є яскравим прикладом того, як у виборчу кампанію "втрутилася кримінальщина".

"Нас знімають із реєстрації в мажоритарних округах, змушують людей виходити зі списків, тиснуть на лікарів, вчителів - на всіх людей, які працюють у державному секторі, щоб позбавити їх права йти за списками "Фронту змін", - зазначив політик.

Також Яценюк заявив, що "Партія регіонів ладна на всі порушення й хитрощі, щоб опинитися під номером один у виборчих бюлетенях по всій країні", йдеться у повідомленні прес-служби.

"Таке враження, що Партія регіонів взагалі перестала спати. У всіх виборчих списках Партія регіонів чомусь стоїть під номером один", - сказав він.

"Я можу навести приклади із Маріуполя, того ж Красноармійська, інших міст, коли наші люди з документами для реєстрації у виборчкомах займали чергу за добу до початку реєстрації. Відчиняються двері виборчкому - а там вже стоять 3-4 людини від Партії регіонів", - розповів політик.

"Цю технологію регіонали застосували у всій країні, щоб шляхом фальсифікацій отримати максимальну кількість голосів. До того ж, це стало частиною рекламної кампанії Партії регіонів", - зазначається у повідомленні.

Крім того, за словами Яценюка, членів виборчих комісій від "Фронту змін" "навіть не інформують, коли проходить засідання виборчкому".

"4-5 осіб від Партії регіонів та їхніх приплічників проводять засідання комісії без інформування інших членів комісії, підписують протокол і вже за фактом повідомляють всім про прийняте рішення", - зазначив він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування