Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович обіцяє розправитися з чиновниками, які заважатимуть голосувати

Вівторок, 19 жовтня 2010, 16:46
Президент Віктор Янукович обіцяє звільнити чиновників, які будуть заважати волевиявленню людей на місцевих виборах.

Про це він заявив у Рівному в інтерв'ю журналістам, повідомляє прес-служба глави держави.

"Я дуже зацікавлений, щоб ці вибори дійсно були прозорими, демократичними, і люди відчули, що ми живемо у сучасній демократичній країні", - сказав Янукович.

"Тому сьогодні я хочу підняти рівень відповідальності чиновників - тих, хто має відношення до цих виборів, і сказати: якщо будуть зафіксовані ті чи інші порушення, чи адміністративний тиск з боку представників влади, - як мінімум, я цих людей звільню з роботи", - сказав він.

"Вони не повинні заважати людям голосувати. Вони не повинні заважати волевиявленню людей", - наголосив президент.

Він підкреслив, що чиновники зобов'язані, згідно з чинним законодавством, створити всі умови для того, щоб вибори відбулися спокійно та прозоро, йдеться у повідомленні.

Водночас Янукович заявив, що в країні є політичні сили, які "вже втратили і втрачають довіру українського народу".

"Вони вже сьогодні упереджено говорять про якісь фальсифікації, щоб потім виправдатися перед виборцями, чому у них такий низький рейтинг", - зазначив він.

"Вкотре, констатував президент, ці політичні сили хочуть за рахунок такого авантюрного підходу ввести суспільство в обману", - наголосили у прес-службі.

"І вони це роблять не тільки всередині країни - вони ганьблять державу за її межами: їздять в європейські країни, розповідають про те, чого в Україні нема", - додав Янукович.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...