Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко обізвала Януковича циніком, і шукає його межу

Четвер, 21 жовтня 2010, 16:56

Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко називає цинічною заяву президента Януковича щодо втручання органів виконавчої влади у виборчий процес з виборів місцевих рад.

Про це Тимошенко заявила на прес-конференції в Харкові, повідомляє її персональний сайт.

"Такі випадки по країні жахливі є! А те, що сьогодні всі губернатори, всі керівники районів, збирають сьогодні директорів шкіл, редакторів засобів масової інформації, підприємців, всіх працівників бюджетної сфери і говорять: "Або Партія регіонів, або ти бомж". Це "випадки". Де межа цинізму?", - запитала вона.

Лідер "Батьківщини" також нагадала, що доручення Віктора Януковича керівникам виконавчої влади зібрати представників всіх політичних партій "і зняти всі питання" є порушенням виборчого законодавства.

"Це означає, що адмінресурс займається виборами. Я хочу Віктору Федоровичу нагадати, що прямо законом і Конституцією заборонено, щоб адмінресурс або будь-які посадовці брали участь у виборах. А якщо їм дають команду зустрітися з партіями і розвести ситуацію, розставити все по місцях - то це і є справжнє використання адмінресурсу", - підкреслила вона.

Юлія Тимошенко також повідомила, що в деяких регіонах виборчі комісії ще до проведення виборів підписали протоколи про їх результати.

"Яка чесність виборів, коли сьогодні члени виборчих комісій вже починають підписувати готові протоколи і ставити печатки? Ще немає виборів, немає бюлетенів, а вже підписують протоколи. Це що?" - обурилася вона.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: