Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Бізнесмен вимагає від Тігіпко повернути гроші за місце в списку

Четвер, 21 жовтня 2010, 18:17
Запорізький бізнесмен заявляє, що партія "Сильна Україна" порушила умови укладеної з ним політичної угоди.

Гендиректор корпорації "Кераміст" Дмитро Зусмановіч заявляє, що партія не включила його до списку кандидатів в депутати Запорізької облради, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Коли почалася кампанія з виборів місцевої влади на обласному рівні, я звернувся до запорізького регіонального штабу (партії "Сильна Україна") та уклав угоду про політичну співпрацю", - заявив бізнесмен.

За його словами, угода передбачала, що в партійний список партії "Сильна Україна" кандидатів в депутати Запорізької облради буде включено кілька його представників.

При цьому сам Зусмановіч повинен був внести за це певну суму.

"Однак, коли він заплатив частину обумовленої суми, йому запропонували внести більшу суму. Через деякий час йому заявили, що, оскільки він не вніс в необхідний час необхідну суму, його представники вже не будуть внесені до списку кандидатів", - наголошується в повідомленні.

Зусмановіч також заявив, що йому відмовилися повернути вже сплачену суму, тому він звернувся з цього приводу до правоохоронних органів.

Відповідаючи на питання про те, яку політичну силу він тепер підтримує, Зусмановіч сказав: "Сьогодні після довгих роздумів я підтримую і сподіваюся на Партію регіонів".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: