Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Тігіпка вихваляють підходи Януковича

Четвер, 21 жовтня 2010, 20:47
Президент Віктор Янукович діями по забезпеченню виборчого процесу демонструє, що йому небайдужа доля демократії і європейських устремлінь України.

Про це заявив заступник голови партії "Сильна Україна" Костянтин Бондаренко, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Ці вибори просто безпрецедентні за розмахом адмінресурсу. І якщо б ми в "Сильній Україні" відкрито не почали заявляти про факти тиску, можливо, все б так і пройшло", - вважає політик.

"Зараз ми бачимо бажання глави держави провести чесні, демократичні вибори. І ті, хто цьому буде заважати, відповідатимуть", - заявив Бондаренко.

Політик нагадав, що "Сильна Україна" почала масштабну акцію "Адмінресурс - стоп!", щоб зібрати єдину базу фактів застосування адмінресурсу під час виборчого процесу та оскаржити їх у суді, а самі кричущі факти довести до міжнародних організацій.

За словами Бондаренко, прозорістю цих виборів стурбовані й у Європейському союзі.

"Президент демонструє розуміння проблеми адміністративного ресурсу. Те, що діється на місцях, явно суперечить політичним пріоритетам глави держави. Ми сподіваємося, що адмінресурс буде зупинено", - сказав він.

Політик також додав, що після старту проекту "Адмінресурс - стоп!" "Сильна Україна" змогла відстояти реєстрацію своїх кандидатів у Маріуполі.

Бондаренко висловив впевненість, що після того, як президент зайняв рішучу позицію, виборчий процес увійде в русло законності.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування