Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Львові членам виборчкомів пригрозили зламати руки

Неділя, 31 жовтня 2010, 18:13
Всі члени дільничних виборчих комісій Львова від Партії регіонів напередодні виборів отримали листа з погрозами.

Про це повідомив кандидат на посаду мера Львова від Партії регіонів Петро Писарчук, повідомляють "Українські новини".

За його словами, листівки члени виборчкомів знайшли в дверях своїх квартир. Писарчук розцінив це як спосіб психологічного тиску на членів ДВК.

"Подивіться на свою руку, якою ви зазвичай ставите підпис... Вартість курсу відновного лікування після закритого перелому зі зміщенням променевої і ліктьової кісток становить близько 6 тисяч гривень", - цитує листівку кандидат.

"Таке цілком можливо, якщо врахувати, що інформація про членів окружних виборчкомів (місце проживання, місце роботи, телефон) є загальнодоступною, а неврівноважених хлопців у нашому місті вистачає", - зазначається в листівці.

Писарчук зазначив, що спроби звинуватити Партію регіонів у підкупі членів виборчкомів є абсолютно безпідставними.

"Якщо говорити про моменти підкупу, то запитайте членів дільничних виборчкомів від різних партій - від кого надходили пропозиції щодо підкупу. Від Партії регіонів таких пропозицій точно не було", - сказав він.

Писарчук допустив, що адресантом листівок є штаб нинішнього мера Львова Андрія Садового.

"Я думаю, що це робота штабу Андрія Івановича. Я знаю, що він до недавнього часу вважав себе непереможним. Зараз ситуація дещо змінилася, є паніка. Якщо Андрій Іванович не стане мером, буде істерія і багато крику", - сказав кандидат.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: