Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Рада доопрацювала "біблію" Азарова

Четвер, 11 листопада 2010, 18:48
Оприлюднено доопрацьований до другого читання проект Податкового кодексу України.

Документ розміщено на офіційному сайті Верховної Ради.

Повідомляється також, що Комітет з питань податкової та митної політики рекомендує парламенту прийняти його у другому читанні.

Глава Комітету Валерій Хомутиннік, відкриваючи засідання, зазначив, що під час підготовки законопроекту до другого читання надійшло 4400 пропозицій.

Проект Податкового кодексу містить норми про спрощену систему оподаткування, облік і звітність суб`єктів малого підприємництва.

Зокрема, передбачено, що платниками податку є фізичні особи - підприємці, які протягом календарного року, який передує періоду переходу на спрощену систему оподаткування, відповідають сукупності такий критеріїв.

Кількість осіб, що знаходяться з ними в трудових відносинах, одночасно не перевищує 4 особи (включаючи членів сімей таких фізичних осіб);

Обсяг доходу не перевищує 600 тис. грн. за умови застосування при проведенні розрахункових операцій у готівковій та/або безготівковій формі зареєстрованих, опломбованих в установленому порядку і переведених у фіскальний режим роботи реєстраторів розрахункових операцій, або 300 тис. грн. без застосування таких реєстраторів розрахункових операцій.

Як відомо, Верховна Рада прийняла у першому читанні Податковий кодекс 7 жовтня.

Прем'єр Микола Азаров анонсував розгляд кодексу в другому читанні 16-19 листопада.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування