Під Радою - масштабний мітинг підприємців

Вівторок, 16 листопада 2010, 09:43

Станом на 10:30 ще одна колона підприємців прибула з Майдану Незалежності під Верховну Раду.

За даними кореспондента "Українсьої правди", під парламентом вже близько 10 тисяч людей, і їхня кількість збільшується.

Підприємці перекрили проїжджу частину на вулиці Грушевського.

Раніше повідомлялося, що близько 4 тис. підприємців пікетують Верховну Раду з вимогою не приймати проект Податкового кодексу, запропонований Кабінетом Міністрів.

Серед пікетувальників - підприємці Дніпропетровської, Луганської, Донецької, Кіровоградської, Сумської, Одеської, Чернівецької й Львівської областей.

Учасники акції розмістилися за огородженням перед будівлею парламенту. Деякі з них розповідають, що правоохоронці не випускали їхні автобуси з міст до Києва.

Крім цього, у Маріїнському парку також зібралася велика кількість людей, передають Українські новини.

Підприємці тримають, а також закріпили на огородженні плакати з написами: "Податки вищі за доходи! Дайте нам працювати чесно", "Прийняття Податкового кодексу - злочин проти беззахисного народу України!", "Донбас проти податкового терору", "Сьогодні - Податковий, завтра - Трудовий, післязавтра - кріпосне право?!"

 
 
Колона підприємців рушила з Майдану під ВР. Фото Texty.org.ua

На площі перед парламентом шумно - пікетувальники б'ють палками по металевих відрах, викрикуючи: "Ганьба!", грає музика. Під Радою з'явилися барабанщики.

Крім цього, журналісти помітили близько 40 машин таксі, у яких на антенах зав'язані жовто-блакитні стрічечки. Вони сигналять, збільшуючи в такий спосіб шум.

Ббудівля парламенту охороняється міліцією по периметру. У Маріїнському парку, ближче до Європейської площі, стоять близько 10 великих автобусів.

Як повідомлялося, Рада на засіданні у вівторок, 16 листопада, розгляне в другому читанні проект Податкового кодексу.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...