Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Севстополі в міськвиборчком ще не надійшло жодного протоколу

Вівторок, 2 листопада 2010, 10:11

У Севастопольський міськвиборчком станом на 09.00 вівторка з жодного району, з жодного тервиборчкому не надійшли бюлетені й підсумкові протоколи.

Про це сказав журналістам голова міськвиборчкому Валерій Медведєв, повідомляє УНІАН.

"Нічого в нас немає. Чекаємо. Які з виборчих комісій закінчують обробку, і як швидко вони привезуть документацію - у мене таких даних зараз немає. Там іде завершальний етап оформлення документів", - додав Медведєв.

За словами голови МВК, бюлетені й протоколи в комісію привезуть 10 комісій - чотири районні, а також місто Інкерман (Балаклавського району), Качинська селищна, і Андріївська, Вєрхнєсадовська, Терновська й Орлиновська територіальні комісії.

"Ні про які попередні результати я говорити не можу, їх у мене немає. Я не можу говорити припущення, я буду відповідати тільки на те, що в рамках закону, і про те, що я побачу своїми очима й потримаю руками. Щойно нам привезуть, я одразу ж ці результати повинен озвучити", - сказав Медведєв.

Між тим, джерело, близьке до міськради Севастополя, повідомило УНІАН, що в Севастополі за підсумками підрахунку 75% бюлетенів лідирують Партія регіонів, КПУ й "Руський блок".

За інформацією співрозмовника агентства, Партія регіонів набирає 30,5%, КПУ - 13,55%, партія "Руський блок" - 9,06%, ПСПУ - 6%, "Сильна Україна" - 5,39%, Партія честі - 4,51%. До прохідного бар'єру наблизилися партія "Батьківщина" - 2,80% і партія "Русичі" - 2,69%.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...