Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Запоріжжі зареєстрували мером людину Тимошенко

Субота, 20 листопада 2010, 14:10
Запорізький міськвиборчком 19 листопада зареєстрував мером Запоріжжя представника "Батьківщини" Олександра Сіна.

Як повідомив член запорізького міськвиборчкому Володимир Голіщев, "19 листопада відбулося засідання міськвиборчкому в ході якого Сіна було зареєстровано мером Запоріжжя".

У п'ятницю міськвиборчком також зареєстрував основного суперника Сіна, представника Партії регіонів Володимира Кальцева депутатом Запорізької міськради.

"Переважна більшість інших переможців виборів у Запоріжжі (62 з 90 потенційних депутатів) поки залишаються не зареєстрованими", - повідомляє Обком з посиланням на УНІАН.

"На сьогоднішній день запорізький міськвиборчком зареєстрував тільки 28 депутатів з 90: усіх, хто подав необхідні для реєстрації документи. Решта 62 поки у виборчком для реєстрації просто не зверталися", - повідомив Голіщев.

При цьому він зазначив, що відповідно до чинного законодавства переможці виборчих перегонів зобов'язані подати документи для реєстрації в якості депутатів протягом 20 днів після офіційної публікації результатів виборів: у Запоріжжі, де результати були опубліковані 10 листопада - до 30 листопада.

У разі неподання необхідних документів без поважної причини, виборчком зобов'язаний визнати кандидата, який не подав документи на реєстрацію, таким, що відмовився, і визнати переможцем наступного у списку або призначити дату повторних виборів (якщо мова йде про переможця по одномандатному округу).

У "Батьківщині" дії більшості новообраних депутатів Запорізької міськради трактують, як навмисне затягування процесу реєстрації з боку представників Партії регіонів.

"Ця неквапливість - фактично саботаж, який не дозволяє провести сесію, і дати офіційний старт роботі нового міського глави - кандидата від "Батьківщини" Олександра Сіна", - заявив Олександр Рощин, який є довіреною особою Сіна.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: