Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Президент Ізраїлю пожартував про українців

Середа, 24 листопада 2010, 11:11
 

Президент Віктор Янукович назвав Ізраїль важливим політичним та торговельно-економічним партнером України на Близькому Сході.

Про це він заявив під час українсько-ізраїльських переговорів у розширеному складі.

"Ізраїль є для України політичним і торговельно-економічним партнером на Близькому Сході", - сказав Янукович, наголосивши, що Україна позитивно оцінює розвиток двосторонніх відносин у цих сферах.

Він також висловив сподівання на активізацію українсько-ізраїльських відносин, у тому числі на парламентському рівні.

Янукович запропонував своєму ізраїльському колезі активізувати співробітництво на парламентському рівні. Зокрема, він висловився за обмін парламентськими візитами для обговорення можливого співробітництва.

Також Янукович надав високого значення діалогу України та Ізраїлю на міжнародній арені.

Перес подякував за теплий прийом. "Він дійсно теплий, не дивлячись на дощ", - зауважив президент Ізраїлю.

Він також наголосив на важливому значенні відносин між двома країнами, пригадавши їхню історію. "І в Ізраїлю, і в України цікаве спільне минуле - зі злетами та падіннями", - сказав Перес, зауваживши, що територія України протягом багатьох сторіч була місцем проживання євреїв.

Також Перес закликав українців не критикувати Ізраїль. "Я пропоную, щоб жоден українець у жодному разі не критикував Державу Ізраїль, тому що якщо нас будуть критикувати, ми скажемо, де навчались - в Україні", - пожартував президент Ізраїлю.

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: