Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Добкін вирішив, що протести підприємців – це спекуляції

Вівторок, 30 листопада 2010, 10:59

Скандал навколо ухвалення Податкового кодексу є політичними спекуляціями.

Про це заявив губернатор Харківщини Михайло Добкін в ході програми "Зворотний зв'язок" на обласному радіо, повідомляє прес-служба Харківської облдержадміністрації.

"За його словами, для того, щоб влада і бізнес вирішили цю проблему, потрібно виключити з переговорів політиків, які, ховаючись за іменами громадських організацій, перетворюють діалог на проголошення ультиматумів", - йдеться у повідомленні.

"Я не сумніваюся в тому, що сьогодні і в Києві на майдані, і в Харкові на площі Свободи приховано під прапорами громадських організацій присутня політика. Якщо говорити про бажання бізнесу відстояти свої права, я "за", - сказав Добкін.

"Це діалог суспільства з владою, абсолютно нормальна ситуація, адже якщо влада ухвалила ряд рішень, які потрібно підкоригувати, це треба робити, і тут немає нічого страшного. Це не слабкість влади, це її сила. Але як владі розмовляти зі стіною, яка її не чує?", - зазначив він.

"Я впевнений, що проблема у відношенні бізнесу буде вирішена. Є на це воля президента, глави уряду і всього Кабміну. Коли в цій справі перестануть брати участь політики, проблема буде вирішена протягом одного - двох днів", - підкреслив губернатор.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: