Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ПУКАЧУ ПОВЕРНУЛИ ЩЕ ОДНУ СТАТТЮ ОБВИНУВАЧЕННЯ

Вівторок, 9 листопада 2010, 15:04
 

Генпрокуратура відновила обвинувачення екс-генералу Олексію Пукачу в частині зловживання службовим становищем.

Таким чином Генпрокуратура скасувала свою попередню постанову про закриття провадження за обвинуваченням Пукача в цій частині, яку у судовому порядку оскаржувала адвокат Мирослави Гонгадзе Валентина Теличенко.

Про поновлення провадження було оголошено у вівторок під час судового засідання у Печерському районному суді м. Києва, який мав розглянути вказану скаргу адвоката.

Головуюча у судовому засіданні суддя Марія Пелаєва на початку процесу поінформувала, що до суду надійшов відповідний лист від Генпрокуратури.

Водночас, в подальшому з'ясувалося, що Генпрокуратура відновила обвинувачення ще 7 жовтня цього року, втім, як зазначила Теличенко, їй про це належним чином повідомлено не було.

Як пояснила в інтерв'ю журналістам Теличенко, під зловживанням службовим становищем Пукачем слід вважати те, що він давав підлеглим незаконні вказівки на збирання інформації про журналістів і політиків, незаконно і передчасно знищив документи суворої звітності, давав незаконні вказівки вести зовнішнє спостереження.

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: