Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Луценко збирався тікати і домовився про політичний притулок?

Понеділок, 27 грудня 2010, 10:23

Депутат Геннадій Москаль заявляє, що у Юрія Луценка була домовленість з однією з країн про надання політичного притулку.

Про це він сказав в інтерв'ю Газеті по-київськи.

За його словами, після зміни влади Луценко бачив, що кільце навколо нього стискається, але нічого не робив.

"Чого було сидіти в Україні? Вже було все домовлено, яка країна дає йому статус політичного біженця. До виборів у парламент пересидів би, по телемостах виступав би і повернувся. Не послухав", - обурився Москаль.

"Прокуратура дала такий подарунок - не взяли під варту, дали знак - ти, мовляв, або рви кігті, або тебе упакуємо. Ні - залишився", - додав він.

На думку Москаля, "двома кримінальними справами проти Луценка прокуратура не обмежиться".

"Тепер його будуть тримати під арештом - дадуть в камері справу щодо водія, мовляв, сиди, читай", - сказав він.

Ще один "приклад дурості", на думку депутата, - екс-міністр економіки Богдан Данилишин.

"Ну, сховали тебе в Німеччині, чого ти поперся до Чехії? З Німеччини ніколи б не видали. Третій приклад - екс-міністр природи Георгій Філіпчук, теж саме йому говорили - їдь. Ні. Хотів тут 60-річчя відзначити, от і отримав", - обурився Москаль.

Він також сказав, що нинішнє затримання Луценка пов'язано зі стеженням за водієм Володимира Сацюка.

"За законом про оперативно-розшукову діяльність дозвіл на спостереження, що триває більше 18 місяців, може дати тільки міністр, але для цього повинні бути вагомі підстави", - сказав Москаль.

"А що міг знати водій Сацюка? Ймовірно, Луценко підписував такі розпорядження, які зараз визнали незаконними, і за це зараз поплатиться. Я постійно говорив йому: "Навіщо було посилати людей з МВС в цю групу з отруєння Ющенка? Ну, взялася Генпрокуратура і СБУ це розслідувати, і нехай розслідують"! Не послухав! Повідправляли туди людей, вони наламали дров, а потім ще генералів за це отримали...", - зазначив він.

"Не знаю, може, особисто водій Сацюка поскаржився на давнє стеження, але справу отруєння зараз активно піднімають і притискають всіх, хто нею займався", - додав він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: