Дружина Луценка - Ющенку: Всі, хто стояв на Майдані, будуть вас проклинати

Четвер, 30 грудня 2010, 10:21

Дружина Юрія Луценка Ірина вважає, що екс-президент Віктор Ющенко зрадив її чоловіка.

Про це вона написала у зверненні до Ющенка і озвучила в інтерв'ю газеті Сегодня.

"Віктор Андрійович, я уявляю, як напередодні Нового року і Різдва ви протираєте ікони, які стоять у вашому домі. Я уявляю, як ви п'єте чай з медом у колі своєї родини. Як ви обираєте вишиванку... Але я хочу, щоб ви знали: ці свята ви зустрінете в колі своєї родини, і це буде єдина сім'я, яка любить вас", - йдеться у зверненні.

"Всі інші родини країни, які стояли за вас на Майдані і які дали вам владу в 2004 році, будуть вас проклинати. А моя сім'я - в першу чергу. Як найбільшого брехуна, зрадника і боягуза. Як найбільшу помилку українського народу. Тому що ви зрадили не тільки мого чоловіка, але і весь український народ. Я вам бажаю прожити новий 2011 рік з цими думками... ", - додала дружина Луценка.

На питання, чому вона так емоційно висловлюється на адресу Ющенка і чим аргументує свої слова, Ірина відповіла, що ще в 2007 році Ющенко через главу свого секретаріату Балогу "дав "фас" Генпрокуратурі, мовляв, розберіться з Луценком".

"Тому що не міг керувати моїм чоловіком так, як йому хотілося. У результаті на Юру "повісили" 8 кримінальних справ! При цьому Віктор Ющенко не посоромився зателефонувати чоловіку, висловити співчуття і запропонувати допомогу, коли у нашого старшого сина Олександра виявили рак щитовидної залози!", - обурилася дружина Луценка.

"Юра йому відповів, що в нього тільки одне прохання: дайте перепочинок і можливість побути зі своїм сином. Його через 2 тижні в Австрії оперуватимуть. Не відомо, буде він жити чи ні. Сказав також, що після повернення готовий відповісти по всіх справах і довести свою невинуватість. Той відповів: добре. Але вже через пару днів з'явилося ще дві кримінальні справи", - додала вона.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування