Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Запорізькі бізнесмени з дерев'яними іграшками пікетували раду

Понеділок, 6 грудня 2010, 13:37

Декілька сотень підприємців Запоріжжя в понеділок пікетували обласну державну адміністрацію.

Як повідомляє "Інтерфакс-Україна", близько 500 представниківмалого й середнього бізнесу Запоріжжя зібралися вранці біля будівлі обладміністрації, щоб висловити протест проти ухвалення Податкового кодексу й розгону підприємницького майданув Києві.

Учасники акціїпринесли до будинку обладміністрації дерев'яні іграшки,які вирізали з фанери самостійно. За словами пікетників, після введення Податкового й іншого кодексів, дітей українських підприємців чекає "важке дитинство з дерев'яними іграшками".

За словами голови запорізького союзу підприємців "Ніка" Лідії Кривенко, "влада лише частково змінила Податковий кодекс, хоча підприємці вимагали його повного вето й нової редакції".

"Ми підтримуємо наших колег, які в понеділок у Києві продовжують відстоювати інтереси малого й середнього бізнесу України. Адже після невеликої корекції Податковий кодекс став не набагато кращим, і не вирішить проблему мільйонів українських підприємців, які хочуть працювати чесно й гідно" - заявила Кривенко.

Вона зазначила, що запорізькі підприємці "у понеділок проводять акцію-попередження".

"Ця акція - попередження владі, адже надалі буде розглянутий не лише Податковий, але й Житловий, Трудовий кодекси. І ми вийшли сьогодні, щоб підтримати українців, які ще не знають, що їх чекає надалі" - зазначила голови запорізького союзу підприємців "Ника".

Говорячи про примусовий демонтаж наметового містечка на Майдані Незалежності у Києві, Кривенко зазначила: "Здивувала ця форма поводження з підприємцями влади. Ми вимагаємо, щоб у майбутньому до такого не доходило. Ми мирні люди й просто висуваємо свої вимоги, які повинні бути враховані".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: