Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Потерпілим у справі Пукача доведеться чекати суду, щоб ознайомитися зі справою

Середа, 8 грудня 2010, 12:01

Потерпіла у справі Олексія Пукача сторона може ознайомитися з матеріалами справи після початку судових засідань.

Про це сказали агентству "Інтерфакс-Україна" у прес-службі Генпрокуратури.

Там підкреслили, що Генпрокуратура виконала всі вимоги Кримінально-процесуального кодексу в частині надання можливості ознайомлення з матеріалами справи потерпілій стороні у справі за обвинуваченням Пукача в убивстві журналіста Георгія Гонгадзе.

У прес-службі ГПУ сказали, що представнику інтересів удови Мирослави Гонгадзе Валентині Теличенко було повідомлено про надану їй можливості ознайомлення з матеріалами справи, але вона вчасно не виявила бажання ознайомитися, тому для ознайомлення матеріали справи передані Пукачу.

Як відомо, 6 грудня Генпрокуратура заявила про завершення розслідування у кримінальній справі за обвинуваченням Пукача в убивстві журналіста Гонгадзе.

7 грудня адвокат Теличенко заявила, що ГПУ не дає можливості ознайомитися з матеріалами справи за обвинуваченням екс-начальника департаменту зовнішнього спостереження МВС Пукача потерпілій стороні, щоб не виникли претензії до ходу слідства.

За словами Теличенко, минулої суботи вона отримали документ Генпрокуратури про те, що з п'ятниці їй можна притупити до ознайомлення з матеріалами справи.

"Але сьогодні (у вівторок) я дізналася, що можливості ознайомлення з матеріалами в мене немає, оскільки зараз із матеріалами справи знайомиться Пукач", - сказала Теличенко.

Вона підкреслила, що просила про одночасне ознайомлення з матеріалами справи, але в цьому їй відмовили.

"Є мотиви, які стоять за непредставленням матеріалів для ознайомлення... Є дуже багато сумнівів щодо досудового слідства", - сказав адвокат.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: