Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Колишній інтернет-проект Тимошенко віддали юним януковичам

Четвер, 9 грудня 2010, 13:08

Право володіння на інтернет-проект "Ідеальна країна" передано всеукраїнській молодіжній громадській організації "Молоді регіони".

Таке право було передане від Інтернет партії України, повідомляє прес-служба Партії регіонів.

"Ми раді повідомити, що "Молоді регіони" вирішили підтримати більше ніж 15000 постійних користувачів інтернет-проекту "Ідеальна країна", надавши підтримку в реалізації сотень концепцій та ідей, які вже найближчим часом будуть оформлені у вигляді законопроектів та проектів рішень уряду", - заявив голова Інтернет партії України Дмитро Голубов.

За словами голови "Молодих регіонів" Андрія Пінчука, активісти організації провели аналіз концепцій та ідей користувачів інтернет-проекту і дійшли висновку, що деякі з них втратили свою актуальність, "але багато ідей заслуговують на підтримку та практичну реалізацію вже найближчим часом".

"Серед таких слід виокремити: проект щодо здійснення заходів, спрямованих на забезпечення енергетичної незалежності України, запровадження електронного реєстру судових документів, збереження здоров’я, підтримки сільської школи, реформування системи молодіжного житлового будівництва", - заявив він.

На думку Пінчука, команда Юлії Тимошенко "просто використала десятки тисяч людей в своїх політичних, передвиборних цілях і жодних практичних кроків, спрямованих на реалізацію ідей громадян, не було зроблено".

Як відомо, у 2006 році Тимошенко презентувала інтернет-проект "Ідеальна країна", який позиціонувався як інтерактивний майданчик для формування бази концепцій політико-економічних реформ в Україні.

Водночас проект так і не реалізував заявлену мету, а у січні 2010 року домен "Ідеальної Країни" купила "Інтернет партія Україна".

Нещодавно Тимошенко презентувала проект "Україна третього тисячоліття" - інтернет-ресурс, "який збиратиме пропозиції користувачів відносно законопроектів".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування