Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Могильов хоче, щоб йому наклали "гору лайна"

П'ятниця, 14 січня 2011, 10:18

Міністр внутрішніх справ Анатолій Могильов заявляє, що міліція розслідуватиме факти порушення законодавства при проведенні політичних акцій Партією регіонів, якщо йому будуть надані відповідні матеріали.

Про це він сказа, відповідаючи на питання одного з депутатів у парламенті про те, чому міліція притягає до відповідальності організаторів "податкового Майдану" і не притягає до відповідальності, "регіоналів", які неодноразово організовували акції на Майдані і пошкоджували тротуарну плитку.

"За мою каденцію я не пам’ятаю, щоб представники Партії регіонів перекривали вулиці і дороги. Тому претензії до цього факту не до мене. Якщо є якісь матеріали, то давайте їх мені", - сказав Могильов.

Він зазначив, що міліція притягає до відповідальності всіх порушників законодавства, незважаючи на політичну приналежність.

Могильов навів приклад, що у кримінальних справах проходять посадові особи різних політичних сил, зокрема, 73 представника БЮТ, 115 "регіоналів", 38 НУНСівців.

Ще раз коментуючи притягнення до відповідальності організаторів "податкового Майдану", міністр заявив:

"Всі люди мають право на мирні акції, але при цьому їм заборонено порушувати норми адміністративного і карного законодавства. Та особа, яка пошкодить машину, перекриє транспортний шлях… за це буде відповідати. Я вже сказав, що ті, хто це організовує, будуть притягуватися до відповідальності!"

"Наведу приклад. На нещодавній акції посеред вулиці поставили бочки, на яких було написано: "Власність народного депутата", чіпати не можна. Пояснили народу, що бити у бочки під вікнами будинків – це дрібне хуліганство. Давайте завтра покладемо гору лайна, поставимо табличку "Продукт життєдіяльності і власність народного депутата", - додав він.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування