Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Організатори акції опозиції вже посварилися

Середа, 19 січня 2011, 11:17

Серед організаторів акції з нагоди Дня соборності виник конфлікт через черговість виступів політичних лідерів.

Як пише "Комерсант-Україна", засідання організаторів акції, яка повинна пройти 22 січня у Києві на Софійській площі, проходило в будівлі Української всесвітньої координаційної ради.

Головували на зібранні поет Дмитро Павличко і депутат II-IV скликань Михайло Ратушний, йдеться у публікації.

Як зазначає видання, організатори запропонували визначати черговість виступаючих політиків у залежності від кількості голосів, отриманих на останніх місцевих виборах.

"Тимошенко, Яценюк, Тягнибок, Тарасюк, Наливайченко", - читав в порядку убування Павличко прізвища лідерів партій.

У той же час, депутат від НУНС Лілія Григорович обурилася: "Дозвольте, але "Наша Україна" набрала більше, ніж Народний рух. Чому Тарасюк йде перед нами?".

Член Української народної партії Іван Заєць також заявив, що УНП набрала більше голосів, ніж Рух.

"Зараз перепишемо", - відповів Павличко і почав вносити зміни до списку, пише видання.

Як відзначається в публікації, "виникло непорозуміння і з переліком представників громадських організацій та регіонів, які будуть виступати зі сцени".

"Так, виявилося, що в ньому немає представника від Харкова, присутність якого за задумом організаторів акції 22 січня має символізувати єднання Західної і Східної України", - пише газета.

Глава Спілки офіцерів України В'ячеслав Білоус заявив: "Що за плутанина! Ви тягнете на сцену тих, хто вам вигідний. Ось Ратушний, він від кого взагалі виступає?".

У свою чергу Павличко відповів: "Ви що, вважаєте, що Ратушний не має права виступати? Це ви не маєте, бо заважаєте нам тут". "Шпана зібралася", - заявив Білоус і покинув засідання.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: