Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Жителі Макіївки можуть спати спокійно - Хорошковський

Четвер, 20 січня 2011, 19:13

Глава СБУ Валерій Хорошковський запевнив жителів Макіївки, що вони "можуть спати спокійно", оскільки можливість повторних вибухів у місті відвернено.

Про це керівник СБУ заявив в Макіївці, повідомляє УНІАН.

"Хочу сказати городянам, що на сьогодні вони можуть спокійно спати, спокійно водити дітей до дитсадків і шкіл. На сьогодні ми не бачимо проблем. Ми задіюємо всі можливі механізми для того, аби повторення даних вибухів не було", - сказав Хорошковський.

Він наголосив, що після перших двох вибухів, які були "невеликої потужності", правоохоронцями була виконана величезна робота в рамках відкритої кримінальної справи за статтею "тероризм".

"Ми не можемо на сьогодні розповідати, безперечно, про деталі розслідування, що проводиться, з абсолютно зрозумілих причин. Єдине, що можу сказати, що у нас достатньо матеріалу для того, аби проводити ці розслідування", - розповів голова СБУ,

Як відомо, у четвер вранці в Макіївці пролунали два вибухи - біля торгового центру і біля центрального входу в адміністративну будівлю держпідприємства "Макіїввугілля".

В результаті обох вибухів постраждалих немає.

Поблизу одного з місць вибуху на стіні був виявлений прикріплений конверт, в якому містилася вимога виплатити велику суму грошей "від людей, які відомі в Макіївці".

У листі також вказані механізми і порядок передачі грошей. Також невідомі погрожують, що в разі невиконання вимог в четвер о 17.00 в різних місцях Макіївки пролунає ще п’ять вибухів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування