Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко вдарило в саме серце, що "Україну мають таланти"

Вівторок, 25 січня 2011, 11:32

Юлія Тимошенко вважає, що реформи влади призводять лише до зубожіння населення.

Про це вона сказала в інтерв'ю Головне.Ua.

"Ви заговорили про реформи. В даний момент про них багато говориться. Пенсійна, житлово-комунальна, реформи податкові і так далі, їх дуже багато. Це той випадок, коли з кожною реформою прості люди стають набагато біднішими, а "господарі життя" у сьогоднішній Україні стають все багатшими", - відзначила Тимошенко.

"Сьогодні вони поміняли своє корпоративне гасло. Думаю, багато людей звернуло на нього увагу, подивившись на "Інтері" чергову велику святкову подію в Партії регіонів. Їхній депутат Ян Табачник святкував 65-річчя. Мене багато що тоді вразило. Але головне, що вдарило в саме серце, це те, що вони на стіну приміщення, де усе відбувалося, повісили український Прапор і на ньому написали своє справжнє гасло, не ховаючи нічого: "УКРАЇНУ МАЮТЬ ТАЛАНТИ", - заявила вона.

"Україну мають таланти" - це сьогодні гасло всіх їхніх реформ разом узятих. Я хотіла б, щоб ці реформи, які насправді ніякими реформами не є, якнайшвидше в країні завершилися", - відзначила лідер "Батьківщини".

За її словами, "багато чого можна по-християнськи пробачити, але коли на державному Прапорі, що є святинею в Україні, пишуть такі слова, цього пробачати не можна".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування