Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Регіонали" вирішили, що сумісників уже можна лишити без мандата

Понеділок, 31 січня 2011, 10:41

Фракція Партії регіонів пропонує цієї п'ятниці позбавити повноважень депутатів-сумісників.

Про це заявив на погоджувальній раді лідер фракції Олександр Єфремов.

"Я думаю, вже немає сенсу затримувати в депутатському корпусі тих колег, які сьогодні працюють у виконавчих органах влади, тому потрібно прийняти необхідне рішення", - сказав він.

Також Партія регіонів пропонує розглянути цього тижня зміни до закону про судоустрій у першому читанні, а закон про "підготовку суддів, який надає право проводити освіту суддів перед їхнім затвердженням на посаду", – у другому читанні.

Крім того, Єфремов нагадав про домовленість між депутатами щодо проведення парламентських слухань перед розглядом кожного важливого для країни закону.

Фракція Партії регіонів пропонує провести відповідні слухання щодо пенсійної реформи, ситуації в сфері земельних відносин, а також щодо повернення заощаджень громадян в "Ощадбанку" колишнього СРСР.

На переконання Єфремова, обговорення пенсійної реформи має відбутися вже у лютому.

А питання повернення заощаджень, на його думку, має вирішитися до наступної виборчої кампанії.

Єфремов закликав колег до вироблення єдиної позиції парламенту до вказаних питань.

Як відомо, раніше Єфремов заявляв, що питання позбавлення депутатського мандата "сумісників" не вирішується тому, що депутати, які займають посади в інших органах влади, не впевнені, що збережуть ці посади – тому колеги-парламентарі не дають ходу заявам сумісників про складання депутатських повноважень.

""Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування