Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Влада через репресії позбувається опонентів - Тимошенко

Вівторок, 4 січня 2011, 20:52

Влада втратила довіру населення, і тому прагне за допомогою політичних репресій позбутися своїх сильних опонентів.

Про це заявила лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко в ефірі 5 каналу.

"2010 рік - це був перший рік правління нової влади, і всі репресії політичні, які почалися, - це є прямий наслідок результатів 2010 року", - уточнила вона.

"Люди відчувають себе нещасливими, люди відчувають себе несвободними, люди відчувають себе гірше, ніж в усі попередні роки, і тому - розгубленість влади. Вони знають, що втрачають підтримку людей, і тому єдиний рецепт, який у них є - прибрати всіх, хто може скласти їм реальну, чітку і досить сильну конкуренцію", - розповіла Тимошенко.

"І тому - інформаційна блокада, і тому - політичні репресії", - додала політик.

На думку лідера партії "Батьківщина", команда Віктора Януковича своїми діями цілеспрямовано намагається усунути з політичної арени лідерів опозиційних до влади партій.

"Ви подивіться, тільки до Нового року заарештували двох лідерів парламентських партій. Скажіть, це співпадіння? Ще і опозиційних партій! Луценка і Корнійчука. І я маю підписку про невиїзд - третя опозиційна політична партія", - наголосила вона.

"Це страх, це розгубленість влади. І вони знають: або вони будуть розправлятися зі справжніми конкурентами, які по-іншому бачать розвиток країни, або їм доведеться відповідати за все, що вони сьогодні роблять з країною і з життям людей", - резюмувала Тимошенко.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: