Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Слідчі покінчили зі справою Тимошенко і висунули їй нове обвинувачення

Понеділок, 21 лютого 2011, 13:25

Слідчі об’єднали дві кримінальні справи проти Юлії Тимошенко в одну, пред’явили нове обвинувачення, завершили досудове слідство і передали їй матеріали для ознайомлення.

Про це Тимошенко заявила журналістам після чергового допиту у Генпрокуратурі в понеділок, повідомляє її прес-служба.

"Усе, що у них було по сплаті пенсій і спеціалізованим машинам для сільської медицини, вони об’єднали справу, вже втретє пред’явили мені обвинувачення по пенсіям, і вдруге – по машинам сільської медицини", - сказала вона.

"Після пред’явлення об’єднаного обвинувачення вони за дві години пред’явили експертизи, допитали, обвинувачення пред’явили і тут же закрили досудове слідство", - повідомила екс-прем’єр-міністр.

За словами Тимошенко, "більше в світі ніде таких прикладів немає, щоб за дві години проводили всі слідчі дії і зразу закривали досудове слідство і пред’являли матеріали для ознайомлення".

"Це говорить про те, що судити будуть сталінськими "трійками", - вважає вона.

Тимошенко також повідомила, що, згідно з матеріалами справи, Інститут держави і права ім. Корецького відмовив Генпрокуратурі у проведенні експертизи.

"Вони не захотіли освячувати їхню махрову неправду і не захотіли брати участь у політичних репресіях. Приємно, що не всіх в нашій країні можна зламати", - зазначила вона і подякувала співробітникам цього інституту.

За словами Тимошенко, слідчі поки не надали їй графік ознайомлення з матеріалами об’єднаної справи. "Я думаю, що для цього у них буде окремий виклик до прокуратури", - припустила вона.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: