Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович запевняє, що він вдячний за критику

П'ятниця, 25 лютого 2011, 13:08

Президент Віктор Янукович не знає про випадки утисків свободи слова.

Про це він заявив під час проекту "Розмова з країною".

"Нам треба враховувати те, що влада не може втручатися у дії власників тих чи інших засобів масової інформації. Як тільки ми почнемо втручатися, зразу буде з боку журналістів, заангажованих на власників і залежних від власників, зразу буде реакція протилежна", - сказав президент.

"Назвіть мені випадки. Якщо ви назвете чиновника чи випадки, коли влада втручається в роботу ЗМІ, цей окремий випадок буде розслідуваний. Я поки що не почув жодного прикладу. Розмов у нас багато, а прикладів немає", - зазначив він.

Крім того, коментуючи питання щодо конфлікту навколо частот мовлення 5 каналу та ТВі, Янукович сказав: "Це питання закону. Закон, який сьогодні існує, він цій комісії регулювання зв'язку дає права. Вона ними користується".

"Я в обличчя навіть не знаю цих членів комісії, прізвища мені відомі, я найближчим часом планую з ними усіма зустрічатися", - додав він.

"Ми можемо з вами бути добрими союзниками, і зобов'язані бути союзниками, тому що я як ніхто хочу, щоб в країні була свобода слова. Для мене це дуже важливо, тому що я хочу весь час відчувати якість влади всіх рівнів, як працюють чиновники", - зазначив Янукович, звертаючись до журналістів.

Крім того, коментуючи зниження рейтингів свобод в Україні організації "Freedom House" та "Репортери без кордонів", президент сказав: "Це сигнал для органів влади, щоб зреагувати на ті недоліки, які є. І ми повинні завжди реагувати. Ми повинні бути самокритичними".

"Якщо треба дійти до людини, в тому числі й до таких установ рейтингових, треба до них доходити і з ними треба працювати. Роз'яснювати, давати приклади. Якщо вони десь у чомусь несправедливі, помилилися, то в чому причина", - заявив він.

"Я відношуся до будь-якої критики завжди з подякою", - додав президент.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: