УТ-1 вирішив не чекати перевірок Герман

Понеділок, 28 лютого 2011, 19:28

3 березня на Першому національному телеканалі відбудеться переголосування за фіналістів національного відбору "Євробачення-2011".

Про це повідомляє прес-служба Національної телекомпанії України.

"Після проведення фіналу національного відбору громадськість неоднозначно сприйняла підсумкові результати. Надходить безліч звернень глядачів, в яких ставляться під сумнів результати фіналу національного відбору", - зазначили в НТКУ.

В прес-службі зазначають, що у національному відборі вже визначилися три явні лідери: Міка Ньютон, Злата Огнєвіч і Джамала.

Щоб зняти ажіотаж, Національна телекомпанія виступає з ініціативою до цих трьох учасників з пропозицією виступити у четвер в прямому ефірі.

"Під час проведення ефіру буде відкрита лінія для SMS-голосування. Причому, враховуватиметься лише один голос з одного телефонного номера. Номер телефону, на який прийматимуться SMS на підтримку виконавців, буде оприлюднений з моменту початку трансляції", - наголошується в повідомленні.

Як відомо, в понеділок заступник глави адміністрації президента Ганна Герман заявила, що ініціюватиме створення комісії для перевірки відбору кандидатури від України на "Євробачення".

Українська правда

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...