Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Гриценко розповів, кого візьмуть в об'єднану опозицію

Четвер, 3 лютого 2011, 17:47

До об’єднаної партії увійдуть ті люди, які знайдуть спільну платформу, у яких амбіції вождізму відійдуть на десятий план і котрі сформують спільну позицію.

Про це повідомив глава партії "Громадянська позиція" Анатолій Гриценко в ефірі телеканалу "Рада".

"Переговорний процес щодо об’єднання опозиційних політсил триває вже 3 місяць і чим він завершиться буде оголошено потім", - цитує політика його прес-служба.

"Громадянська позиція» зацікавлена в тому, щоб познімати всі протиріччя і створити дійсно потужну об’єднану партію. І не тільки з тих облич, які багато хто знає, а залучити й нових людей, які проявили себе відповідально", - зазначив Гриценко.

Депутат впевнений, щоб протидіяти владі, яка діє як бульдозер, потрібно згрупуватися.

Голова "Громадянської позиції" також повідомив, що об’єднавчий процес, який він ініціював одразу після закінчення місцевих виборів, немає ніяких відношень до його планів щодо парламентської діяльності.

"Подальше працевлаштування для мене не є рушійною, мотивуючою силою. Я просто не можу терпіти, коли країну знищують, знищують паростки демократії, які за ці роки вдалося виростити", - зазначив Гриценко.

"Коли країна розкрадається, коли немає народу, а є населення. Цього я терпіти не хочу. Я хочу, щоб Україна була іншою", - додав він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: