Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

В Америці засуджують "репресії" в Україні

Понеділок, 7 лютого 2011, 09:24

Американські конгресмени про ситуацію в Україні висловлюються у приватних бесідах негативно, засуджуючи "репресії" у відношенні лідерів опозиції.

Про це заявив газеті "Сегодня" депутат фракції "БЮТ-Батьківщина" Сергій Міщенко, який у складі групи українських депутатів побував на сніданку з президентом США Бараком Обамою.

За словами Міщенка, з трибуни про Україну на сніданку не говорили, але в приватних бесідах американські конгресмени про ситуацію в нашій країні висловлювалися негативно, засуджуючи "репресії" щодо лідерів опозиції.

Як розповів Міщенко, це традиційний сніданок, який влаштовують для закордонних колег американські конгресмени вже 59 років. "Сніданок" - назва символічна: з їжі були круасани, сир, лосось, булочки й джеми, а з напоїв - чай і кава.

Усього на даному заході були присутні близько 1,5 тисячі політиків зі 160 країн. Був і американський президент.

Від України на сніданку були присутні, зокрема, "регіонали" Леонід Кожара й Олександр Горошкевич, бютівці Сергій Мищенко й Віктор Швець, нунсівець Павло Жебрівський та екс-нардеп-нашоукраїнець Юрій Артеменко.

Як розповів депутат, Обама у своїй промові розповідав про те, як у молодості залучав малолітніх злочинців із міських околиць до нормального життя.

Американський президент також говорив про ситуацію в Єгипті - про те, що там багато загиблих і що кровопролиття у цій країні потрібно зупинити.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: