Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кінах забрав у Тимошенко "Український прорив"

Понеділок, 7 лютого 2011, 13:08

Авторське право на бренд "Український прорив" отримав "регіонал" Анатолій Кінах.

Відповідне свідоцтво про реєстрацію в Державному реєстрі свідоцтв України отримав Український Союз промисловців і підприємців, очолюваний Кінахом.

Як зазначили у прес-службі УСПП, у 2004 році "група експертів УСПП… на чолі з Кінахом розробили план конкретних дій, спрямованих на відродження економіки України і забезпечення добробуту кожного громадянина".

"Це аналітичне дослідження стратегічного напрямку отримало назву "Український прорив", - сказано у повідомленні.

"На жаль, згодом бренд "Український прорив" методами інтелектуального плагіату був запозичений "Батьківщиною" та перетворений на популістську кампанію, яка могла лише дискредитувати ідею і ніяк не сприяла вирішенню глибинних економічних проблем країни Тому УСПП був змушений звернутися до суду", - заявили у прес-службі.

Кінах вважає "план щодо соціально-економічного розвитку України" досі актуальним.

"Нині "Український прорив" міг би слугувати основою державної стратегії сталого соціально-економічного зростання та прискореного подолання розриву між Україною та розвиненими країнами", - переконаний він.

Як відомо, у 2008 році Кабмін Юлії Тимошенко затвердив програму своїх дій "Український прорив: для людей, а не для політиків ".

Українська правда

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: