Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

БЮТ: парламентський телеканал вирізав виступ опозиціонера

Четвер, 17 березня 2011, 09:57

Парламентський телеканал "Рада" вирізав з ефіру прес-конференцію БЮТівця Андрія Павловського.

Про це з трибуни Верховної Ради заявив лідер фракції БЮТ Іван Кириленко.

"На майданчику для ЗМІ пройшла традиційна прес-конференція народних депутатів. За совковою традицією власники каналів вирішують, які слова вирізати і кого показати. Але канал "Рада" ще не ділив депутатів на білих і чорних. 14 березня це відбулося", - зазначив він.

"В ефірі нашого телеканалу показали прес-конференції усіх депутатів, крім Андрія Павловського, якому офіційно слово передав Микола Томенко", - сказав Кириленко.

"За забаганкою апарату, що обслуговує депутатів, вирізали кожне його слово до букви і до коми", - наголосив лідер фракції БЮТ.

За його словами, Павловський у своєму виступі заявляв про зростання цін на 42% і вимагав відповідно проіндексувати зарплати і пенсії.

"У його виступі пролунали прості, зрозумілі, але дуже дошкульні речі. Незважаючи на бравурні запевнення про стабільність, спокій, приборкання всіх, всього і вся, шокуюче зростання цін на харчі - триває, на пальне - продовжується, на газ, електроенергію, воду, тепло, квадратні метри, ліки і транспорт - не зупинялося", - додав Кириленко.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: