Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Партійці Ющенка підтверджують, що є конфлікт щодо статуту

Четвер, 17 березня 2011, 20:25

З’їзд партії "Наша Україна", призначений на суботу, наразі не переносили.

Про це повідомив депутат від НУНС Андрій Парубій, повідомляє Zaxid.net.

"З’їзд може переносити тільки рада партії, засідання якої відбудеться завтра о 15:00. Це питання буде обговорюватися на засіданні", - сказав він.

Своєю чергою інший депутат від "Нашої України", член статутного комітету партії Володимир В’язівський повідомив, що наразі в комітеті ще існують різні погляди щодо того, яку версію статуту виносити на партійний з’їзд.

"Якщо політрада вважатиме, що для цього потрібен ще додатковий час і певні консультації, щоб остаточно визначилися, яку остаточну редакцію статуту пропонувати з’їзду, і прийме рішення перенести з’їзд - значить, ще матимемо час, щоб провести консультації", - уточнив він.

"Ми розуміємо, що статут можна змінити тільки за умови, що за нього проголосують дві третини, а тому мусимо знаходити консенсус", - зазначив депутат.

Як відомо, раніше повідомлялось, що з’їзд партії перенесений через конфлікт між Віктором Ющенком та Валентином Наливайченком.

Конфлікт начебто мав виникнути через те, що у новому статуті планується передати частину повноважень лідера партії, яким нині є Ющенко, голові політради, посаду якого займає Валентин Наливайченко.

Натомість в середу повідомлялося, що з’їзд партії можуть перенести через те, що Віктор Ющенко перестудив нирки.

Наливейченко уже офіційно заперечив існування конфлікту між ним та Ющенком.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування