Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Активіста Податкового майдану залишили за ґратами

П'ятниця, 18 березня 2011, 15:33

Суд відмовився випустити з-під варти одного з активістів Податкового майдану Сергія Костакова.

Як повідомляє прес-служба партії "Наша Україна", Печерський райсуд Києва відхилив заяву депутата від НУНС Андрія Парубія, який хотів взяти заарештованого на поруки.

Адвокати затриманого також подали клопотання про звільнення з-під варти Костакова, адже батьки затриманого - пенсіонери і потребують спеціального догляду, а його неповнолітня донечка потребує опіки батька.

"Незважаючи на аргументи, суд відхилив обидва звернення і залишив у силі своє рішення про утримання під вартою Костакова", - йдеться у повідомленні.

Парубій, коментуючи рішення суду, заявив, що учасник Податкового майдану залишився за ґратами тому, що "український суд керується не правом, а політичною кон’юнктурою", зазначила прес-служба.

"Судова система України перебуває під повним контролем із владних кабінетів. Переслідування учасників Податкового майдану можна назвати не інакше, як політичними репресіями і способом залякати суспільство", - зазначив він.

Як відомо, Костакова звинувачують у пошкодженні  автомобіля, який був припаркований біля Майдану Незалежності, де відбувалися протести підприємців.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: