Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Екс-спікера Криму залишили під вартою

Середа, 23 березня 2011, 17:29

Центральний районний суд Сімферополя продовжив термін утримання під вартою екс-спікера кримського парламенту Анатолія Гриценка до 21 травня.

Про це повідомила прес-секретар прокуратури Автономної Республіки Крим Наталія Бояркіна, передає "Інтерфакс-Україна".

За її словами, таке рішення було прийнято в середу на засіданні Центрального районного суду після розгляду клопотання прокуратури Криму про продовження запобіжного заходу у вигляді утримання Гриценка для продовження слідчих дій.

Термін утримання під вартою, який був визначений Гриценку Центральним районним судом Сімферополя 27 січня, повинен був закінчитися 24 березня.

Як відомо, екс-спікер кримського парламенту, депутат нинішнього складу Верховної Ради АРК, обраний від Партії регіонів, Гриценко був затриманий 24 січня 2011 року.

Суд обрав йому міру запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

Щодо Гриценка розслідуються три кримінальні справи, які об'єднані в одну: розслідується кримінальна справа у зв'язку з незаконним вилученням 4,8 тисяч га земель радгоспу "Азовський".

Відповідне розпорядження Гриценко підписав під час перебування главою Ленінської райдержадміністрації Криму.

Розслідується також кримінальна справа про перевищення повноважень Гриценком під час передачі 3,6 га лісових угідь товариству з обмеженою відповідальністю, а також кримінальна справа у зв'язку зі зловживанням службовим становищем при нарахуванні матеріальної допомоги.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: