Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко сказала Європі, що Україна втрачає чесні вибори

Четвер, 24 березня 2011, 13:02

Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко заявляє, що влада може відібрати в українців право на чесні вибори.

Про це вона сказала під час зустрічі з єврокомісаром з питань розширення і європейської політики сусідства Штефаном Фюле, повідомляє сайт Тимошенко.

"Законодавчі та судові гілки влади припинили виконувати свої функції. У нас де факто відсутній уряд, і всі рішення приймаються в адміністрації президента. Останній бастіон, який залишився у нас – це чесні вибори. Але існує загроза, що чинна влада відбере це право в українського народу", - сказала вона.

Тимошенко нагадала, що з робочої групи з розробки нового виборчого законодавства, створеної при президенті, вийшли представники впливових американських організацій - Національного демократичного інституту (NDI) та Міжнародного республіканського інституту (IRI).

Водночас, за її словами, опозиція дотримуватиметься виборчого законодавства і не дозволить владі спаплюжити право народу на чесні вибори.

"Ми будемо робити все можливе, щоб зберегти закон, який дозволить провести чесні вибори, щоб не зруйнувати шанс народу на демократію", - сказала Тимошенко.

Українська правда

 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...