Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Балога розповів, які у нього самостійні депутати

Понеділок, 28 березня 2011, 10:29

Глава МНС Віктор Балога заявив, що його призначення в уряд не накладає на депутатів "Єдиного центру" ніяких спеціальних зобов'язань.

Про це він сказав в інтерв'ю газеті "Сегодня".

Відповідаючи на питання, чи входять депутати від ЄЦ до провладної більшості, Балога сказав: "Депутати з "Єдиного центру" входять у фракцію блоку НУНС, і так буде до закінчення терміну повноважень цього складу парламенту".

"В усякому разі, моє призначення в уряд не накладає на них жодних спеціальних зобов'язань. Голосувати чи не голосувати - вони вирішують самі", - зазначив міністр.

"Скептикам нагадаю, що задовго до вручення мені міністерського портфеля "ЄЦ" відкрито декларував готовність сприяти президенту і його команді в проведенні реформ. Голосують "за" - значить, підтримують конкретні ініціативи", - сказав він.

На питання, які стосунки групи "ЄЦ" і групи Рибакова в парламенті, Балога відповів: "У парламенті є фракції партій, що перемогли на виборах: Партії Регіонів, "БЮТ-Батьківщина", НУНС, КПУ, Народної партії. Решта утворень - це суцільне лукавство, не більше".

Крім того, коментуючи питання, чи займається він партією або зосередився на міністерстві, Балога сказав: "Я - один з лідерів "Єдиного центру", тому, природно, займаюся. Може, в меншій мірі, ніж раніше, але все одно постійно".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: