Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кабмін дав 120 мільйонів на обладнання для біометричних паспортів

Четвер, 3 березня 2011, 07:25

Кабмін виділив Міністерству внутрішніх справ 120 млн. грн. на придбання обладнання для реалізації першого етапу робіт із введення закордонних паспортів із біометричними даними.

Це закріплено розпорядженням уряду № 154-р від 14 лютого "Про передачу у 2011 році деяких бюджетних призначень".

Відповідно до документа, бюджетні призначення, передбачені Міністерству фінансів у загальному фонді держбюджету за програмою "Державні капітальні видатки, що розподіляються Кабінетом міністрів України" у сумі 584,452 млн. грн., Кабмін передав різним міністерствам.

Усього МВС було передано 172,663 млн. грн., із яких 120 млн. грн. - на закупівлю устаткування для паспортів із біометричними даними й 52,663 млн. грн. - на будівництво лікувально-профілактичних закладів МВС у Закарпатській, Запорізькій і Київській областях.

Крім того, уряд виділив Міністерству юстиції 10 млн. грн. для капітального ремонту приміщень органів юстиції, Міністерству освіти й науки, молоді й спорту - 10 млн. грн. для устаткування спортивних майданчиків у місцях масового відпочинку населення й 5 млн. грн. - для капітального ремонту будинків і споруджень баз олімпійської підготовки державної форми власності.

"Інтерфакс-Україна", "Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...