Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко: Янукович наказав забрати ліцензію у кримського телеканалу

Четвер, 3 березня 2011, 11:08

Юлія Тимошенко заявила, що у Чорноморської телерадіокомпанії відібрали ліцензію на мовлення у трьох селищах Криму за вказівкою президента Віктора Януковича.

Про це вона написала у своєму Твіттері.

"Перша новина зранку: у найбільшого кримського TV-каналу "Чорноморка", який говорить правду, забрали ліцензію. Команду дав Янукович", - зазначила вона.

Тимошенко закликала захистити цей телеканал. "Команді, яка працює на "Чорноморці", подяка за чесність та мужність. В Криму на вас тримається свобода слова. Ми солідарні з вами", - заявила вона.

Тимошенко також повідомила, що проти керівника каналу "Чорноморка" порушено кримінальну справу.

Як йдеться у повідомленні сайту Тимошенко, Нацрада з питань телебачення і радіомовлення відмовила ТОВ "Чорноморська телерадіокомпанія" в продовженні строку дії ліцензії на мовлення у трьох населених пунктах Криму – у селищах Нова Петрівка, Совєтське і Чорноморське.

Ці три частоти компанії Нацрада має намір виставити на конкурс. Термін дії непродовженої ліцензії "Чорноморської ТРК" закінчується 28 травня 2011 року.

Крім того, БЮТівець Андрій Сенченко заявив з трибуни парламенту, що тиск на телерадіокомпанію "Чорноморська" - це тиск на свободу слова.

"В нашій країні протриматись 18 років не вклоняючись будь-якій владі дуже складно", - зазначив він та додав, що "Чорноморку" намагалися закрити вже п'ять разів, зокрема, кожного разу перед виборами, повідомляє прес-служба БЮТ.

Сенченко також повідомив, що у середу здійснив декілька невдалих спроб додзвонитися до заступника глави адміністрації президента Ганни Герман, однак вона досі так і не вийшла на зв'язок.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...