Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Адвокат розповіла, чому у Пшонки забавляються з Мельниченком

Середа, 30 березня 2011, 22:01

Причиною остаточного невизнання плівок екс-майора Миколи Мельниченка є те, що на записах є голоси тих, хто керує державою.

Про це заявила адвокат Мирослави Гонгадзе Валентина Теличенко в ефірі 5 каналу.

"Причиною того, що записи досі залишаються "підвішеними", нез'ясовано Мельниченко чи не Мельниченко їх зробив, в який спосіб ці записи зроблені, були чи не були вони редаговані, є саме через те, що там чутно голоси включно тих, хто і сьогодні керує в нашій державі", - зазначила вона.

"Вся справа в тому, що як тільки записи Мельниченка справді буде можна визнати належним доказом, важко буде відповісти на запитання, чому не досліджуються ті злочини про які йдеться в записах інших розмов", - зазначає адвокат.

"Сам факт здійснення запису в кабінеті президента безспірний сьогодні, але через те, що ГПУ не хоче розслідувати інші злочини, вони забавляються з Мельниченком", - додала Теличенко.

"Спочатку необхідно порушити кримінальну справу проти Мельниченка, і він мав би хороші шанси на те, щоб суд його виправдав з урахуванням того, про що саме йде мова в кабінеті президента ", - уточнила вона.

Теличенко також заявила, що наразі Генпрокуратура готує сценарій про недоведеність вини високопосадовців.

"Я готова сказати, що нам готують сьогодні сценарій, за яким до суду передадуть кримінальну справу щодо низки високопосадовців, в яких доказова база буде фактично буде відсутня, тобто посилатимуться на докази, які не є прийнятними, посилатися на неперевірені покази інших обвинувачених. Як наслідок суд зробить висновок про недоведеність вини цих високопосадовців", - додала вона.

Як відомо, раніше перший заступник генпрокурора Ренат Кузьмін заявив, що записи Мельниченка у кабінеті Леоніда Кучми залучені в якості речових доказів у справі про вбивство журналіста Георгія Гонгадзе.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: