Перша премія "УП100. Сила жінок". Встигніть придбати квитки

АЗАРОВ НАКАЗАВ УКРАЇНЦЯМ БРАТИ ЛОПАТУ І САМИМ ВИРОЩУВАТИ ПРОДУКТИ

Середа, 13 квітня 2011, 14:04

Прем'єр-міністр Микола Азаров закликає українців братися за лопату і самим вирощувати собі їжу.

Про це він заявив на засіданні Кабінету Міністрів у середу, повідомляє Урядовий портал.

Прем'єр-міністр зазначив, що як завжди під час посту, перед новим врожаєм ґрунтових овочів, зріс попит на овочеву продукцію. Зросли і ціни порівняно з минулим роком.

"Це боляче б’є по гаманцю наших споживачів. І ця проблема буде доти, доки ми не запровадимо нові технологію вирощування та інфраструктуру зберігання плодоовочевої продукції", - сказав він.

За його словами, оптові гіперринки, що зараз будуються, уже з осені поточного року повністю "закриють" проблему постачання міст-мільйонників.

Але при цьому ще залишається невирішеним питання продовольчого забезпечення населення менших міст і містечок.

"Як бути цим городянам до осені? Куди поділися всі наші районні плодоовочеві бази? Де робота споживчої кооперації? Чому підзабуті традиційні українські цінності: не треба скиглити, треба брати лопату і годувати свою сім’ю?", - звернувся до присутніх Азаров.

Азаров вимагає від глав обласних державних адміністрацій до осені поточного року повністю врегулювати питання стабільного і безперебійного забезпечення громадян продуктами харчування.

Тому вони зобов’язані знаходити такі рішення і ресурси, які гарантують вирішення цієї проблеми.

Як підкреслив прем'єр-міністр, насамперед це стосується виділення людям ділянок під городи, організації транспортного сполучення, забезпечення насінням.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування