Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Регіони": БЮТ могли використати інцидент із рибалками як маніпуляцію

Понеділок, 18 квітня 2011, 22:37

Інформація про побиття рибалок у Чернівецькій області є спробою відвернути увагу суспільства від затримання на хабарі посадовця, пов’язаного з БЮТ.

Таку думку озвучив глава Чернівецької облдержадміністрації, глави облорганізації Партії регіонів Михайло Папієв, повідомляє прес-служба партії.

"Заява "Батьківщини", оприлюднена в ЗМІ, є інформаційною маніпуляцією для відвернення уваги суспільства від факту затримання БЮТівського активіста, глави одного з чернівецьких ринків", - йдеться в заяві.

"В Чернівцях у суботу на хабарі 250 тисяч доларів було затримано директора комунального підприємства "Калинівський ринок" Ринжука - людини з найближчого оточення колишнього міського голови, якого міська рада відправила у відставку, а "Батьківщина" не підтримала його відставку. Цим самим вона підтвердила, що він є їх прибічником", - заявив Папієв.

"Отже в суботу голову ринку затримано за хабар, а інформація про постраждалих людей з’явилась чомусь не в суботу, а в понеділок. Тому тут може бути застосована представниками опозиції технологія переключення уваги суспільства на інший інформаційний потік", - додав глава Чернівецької облдержадміністрації.

Папієв заявив, що якщо підтвердиться правдивість інформації щодо причетності до інциденту з рибалками глави районної адміністрації, "ця людина має понести найсуворішу відповідальність".

"Але якщо буде підтверджено зворотне - що це технологія, яка була задіяна з метою дискредитації посадової особи, - то так само особи, які причетні до цього, мають понести суворе покарання", - зазначив він.

Папієв уточнив, що звернувся до прокурора Чернівецької області і начальника управління МВС України в Чернівецькій області із заявою про необхідність детальної перевірки інциденту з рибалками.

Керівник облорганізації Партії регіонів також повідомив, що глава райдержадміністрації Михайло Бойчук "не є депутатом обласної ради" і "не є членом Партії регіонів".

Крім того, Папієв зазначив, що директор товариства "Блакитна нива" Пеліховський подав заяву, в якій він уточнив, що згаданий у публікації ставок не є придатним для ловлі риби, а подій, які описуються, на ставку не було.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування