З ПИЛИПИШИНА ВЗЯЛИ ПІДПИСКУ

Вівторок, 26 квітня 2011, 18:20

Колишньому главі Шевченківської райдержадміністрації Києва Віктору Пилипишину обрано міру запобіжного заходу.

Слідчим прокуратури 25 квітня йому обрано запобіжний захід у вигляді підписки про невиїзд, повідомляє прес-служба Генпрокуратури.

Таке рішення слідчий прийняв враховуючи стан здоров’я обвинуваченого.

На даний час проводяться слідчі дії з метою встановлення всіх обставин справи.

Як відомо, прокуратурою столиці розслідується кримінальна справа за обвинуваченням Пилипишина у перевищенні службових повноважень при передачі у приватну власність одному із товариств будинків на проспекті Перемоги загальною площею понад 3220 квадратних метрів, чим заподіяно збитків громаді на суму понад 15 мільйонів гривень.

У тому числі приватній структурі було незаконно передано будівлю діючої вечірньої школи № 5, де до останнього часу проводилося навчання.

У зв’язку з надходженням інформації про намір Пилипишина ухилитися від слідства, слідчим прокуратури було прийнято рішення про його тимчасове затримання за підозрою у вчинені злочину, передбаченого ч. 3 ст. 365 КК України, а також про притягнення як обвинуваченого.

Голосіївським районним судом 22 квітня 2011 року винесено постанову про затримання та доставлення Пилипишина до суду для розгляду подання про обрання йому запобіжного заходу – взяття під варту.

Проте за вказаними рішеннями слідчого та суду Пилипишин не затримувався, оскільки перебував на лікуванні у медичному закладі "Медіком", а на даний час знаходиться в Національному науковому центрі "Інститут кардіології ім. академіка М. Д. Стражеска" АМН України.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News