Наливайченко хоче обійтися без "вождізму"

Четвер, 28 квітня 2011, 08:30

Голова політради "Нашої України" Валентин Наливайченко спростовує інформацію про кризу в партії і про свій конфлікт із почесним головою "НУ" Віктором Ющенком.

"Що стосується внутрішнього становища в партії, ми дійсно підтверджуємо, що в партії є лідер", - сказав Наливайченко в ефірі 5 каналу.

"Ми спокійно працюємо єдиною командою, маю на увазі ті люди, які входять у політраду, у тому числі і я. У нас немає зоряної хвороби й вона нам не потрібна", - цитує його "Інтерфакс".

"Ми нове покоління й хотіли б у своїй державі, в Україні, діяти як нові політики - без вождізму", - додав Наливайченко.

Крім того, говорячи про відносини з Росією, він висловив думку, що Україні потрібно замість Митного союзу запропонувати РФ створити газовий союз.

"Якщо говорити про дружбу з Росією, то тоді потрібно починати, як починали Бельгія, Люксембург і інші три країни, які створювали Європейський союз, вона утворили Союз вугілля й сталі, а не митний союз, по-перше", - сказав Наливайченко.

"Добре, давайте створювати союз газу, саме українці в Сургуті розробляють газові родовища, у нас є фахівці, які навіть в Іраку готові були працювати на свердловинах. Ми можемо працювати в Росії й одержувати дружню не митну, не тарифну й не політичну ціну, а це означає: у рази дешевше тієї, котру зараз Україна змушена платити", - заявив він.
   

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування